top of page
  • Writer's pictureMaria

5 motive să folosim loțiuni de bronzare la solar

Updated: Jul 10, 2022

Poate fi ușor să presupunem că loțiunile de bronz nu sunt necesare atunci când mergi la solar. Dar totul se rezumă la menținerea pielii protejate și la rezultate pe care doriți să le obțineți!


Ei bine, loțiunea de bronzare nu numai că hidratează pielea, dar ajută și la asigurarea unui bronz frumos și uniform. În cele mai multe cazuri, procesul de bronzare deshidratează pielea. Pielea uscată reflectă razele UV astfel ratând șansa de a obține bronzul mult dorit.


Pe de altă parte, o loțiune de bronzare hidratează pielea pentru ai menține aspectul sănătos și oferă cele mai bune rezultate de bronzare. Iată motivele pentru a folosi o loțiune de bronzare pentru bronzarea UV.



Rezultate de bronzare mai bune

Rata de absorbție a razelor UV se îmbunătățește semnificativ atunci când utilizați loțiuni de bronzare. Pielea are nevoie de razele UV pentru a accelera procesul de bronzare în interior. De aceea, la SUNCLUB îți punem la dispoziție loțiuni de bronzare infuzate cu tirozină, un ingredient care mărește producția de melanină.


Previne arsurile

Unele dintre loțiunile de bronzare previn bronzarea neuniformă, exfolierea și arsurile. Lotiunile de bronzare accelerează procesul de bronzare, astfel încât să petreceți mai puțin timp în cabina de bronzat. Mai puțin timp în solar înseamnă că șansele de obține o arsură sunt semnificativ reduse. Cei ce nu folosesc loțiuni de bronzare au nevoie de mai mult timp în solar pentru a vedea același rezultat ca cei ce folosesc loțiuni de bronzare.



Hidratează pielea

Procesul de bronzare îți usucă pielea, ceea ce reflectă razele UV. Loțiunea de bronzare împiedică acest proces prin a-ți menține pielea hidratată pe tot parcursul ședinței de bronz. Rezultatul este un bronz mai frumos, care durează în timp și o strălucire a pielii sănătoasă.


Gândește-te la asta, ce culoare are pielea uscată? - albă. Ce face culoarea albă luminii? - O reflectă. Deci, dacă ai pielea alba vei reflecta de fapt un anumit procent din lumina UV. Doar prin aplicarea loțiunii, îți vei crește potențialul de bronzare.


Previn îmbătrânirea pielii

Colaborând cu cei mai mari producători de loțiuni de bronzare din lume, vă punem la dispoziție cremuri ce stimulează sinteza de colagen, care va împrospăta pielea și va combate procesul de îmbătrânire. Loțiunile de bronzare au proprietăți antirid, datorită concentrației mari de ingrediente hidratante precum untul de shea, untul de cacao și uleiurile naturale.



O piele mai sănătoasă

Ingredientele din lotiunile de bronzare îți fac pielea să arate mai sănătoasă și mai tânără. La SUNCLUB găsești loțiuni de bronzare cu o mare varietate de vitamine, extracte naturale și alte ingrediente ce hrănesc pielea cu nutrienți valoroși.


Pentru cea mai bună experiență de bronzare, vă așteptăm la SUNCLUB. Ne facem timp pentru a vă înțelege obiectivele ca să vă putem oferi un serviciu de bronzare personalizat doar pentru dumneavoastră. Obiectivul nostru este să facem întreaga experiență plăcută și relaxantă, iar când vedeți rezultatul obținut veți ști că investiția s-a meritat din plin.

0 comments
bottom of page