top of page
  • Writer's pictureMaria

5 sfaturi pentru a beneficia la maxim de ședințele la solar

Updated: Jul 6, 2022

Astăzi, nu trebuie să petreci ore întregi la plajă pentru a obține un bronz sănătoasă. În schimb, puteți obține o culoare frumoasă, aurie în orice perioadă a anului cu ajutorul nostru. Și în timp ce majoritatea oamenilor trebuie să finalizeze cel puțin trei ședințe pentru a vedea rezultate vizibile, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că vă maximizați timpul de bronzare.Exfoliați înainte de ședința de bronzare

Celulele moarte ale pielii, poluanții de mediu și uleiurile naturale se pot acumula pe suprafața pielii, creând o barieră. Prin urmare, înainte de a aplica orice accelerator de bronzare sau loțiune, cel mai bine este să utilizați un exfoliant înainte de bronzare. Acest lucru vă va ajuta să evitați rezultatele neuniforme și vă va ajuta pielea să absoarbă loțiunile de bronzare hidratante.


Există sute de exfolianți disponibili, așa că asigurați-vă că alegeți unul care este cel mai bun pentru tipul dvs. de piele. Dacă ai pielea sensibilă, subțire sau moale, ar trebui să folosești un exfoliant cu ingrediente naturale precum zahăr și sare de mare. Alternativ, vă puteți exfolia sub duș folosind un burete special.


Ești gata pentru un sfat profesionist? Petreceți mai mult timp concentrându-vă pe zonele aspre sau insensibile ale pielii, cum ar fi coatele, genunchii și gleznele. Astfel, poți avea un bronz uniform din cap până în picioare!Folosiți loțiuni de bronzare și acceleratoare

Dacă mergi regulat la solar, probabil că ai încercat o multitudine de produse de-a lungul timpului. Cu toate acestea, dacă sunteți nou în domeniul bronzului, este posibil să vă simțiți copleșiți de toate opțiunile. Următoarele sunt doar câteva din numeroasele produse de bronzare de pe piață:


Uleiuri de bronzare

Lotiuni de bronzare

Produse cu SPF pentru față, buze și alte zone delicate

Acceleratoare de bronzare

Bronzante


Sfatul nostru? Căutați loțiuni de bronzare și acceleratori care includ vitaminele A, C și E. Acești nutrienți vă pot ajuta să vă protejați împotriva daunelor solare și să vă mențineți strălucirea sănătoasă.


La SUNCLUB însă nu trebuie să cauți. Colega de la recepție te va ajuta să alegi loțiunea de bronz care se potrivește cel mai bine pentru tenul tău.Folosiți numai produse aprobate

Pentru a profita la maximum de sesiunea de bronzare, utilizați numai loțiuni, uleiuri și acceleratori care sunt aprobate de către angajații SUNCLUB. De asemenea, ar trebui să evitați aplicarea altor produse de îngrijire a pielii cu până la 12 ore înainte de a planifica să vă bronzați.


Aplicați o loțiune după bronz

Anumite creme hidratante, uleiuri și extensii de bronzare vă pot ajuta bronzul să dureze și mai mult. În plus, ele previn adesea pielea uscată și exfolierea! Așadar, după ședința de bronzare, asigurați-vă că aplicați un produs hidratant de cel puțin două ori pe zi.


La SUNCLUB găsești loțiuni după bronz special concepute pentru a oferi o strălucire a pielii mai mare, dar și a menținerii bronzului un timp cât mai îndelungat. Nu ești sigur pe care să o alegi? - Nici o grija! Întreabă unul din membrii echipei noastre și ei te vor ajuta cu totul.Amintiți-vă să rămâneți hidratat

Rețineți că hidratarea pielii nu este același lucru ca hidratarea corpului. Apa este componenta principală a corpului la nivel celular și este esențială pentru menținerea sănătății pielii și țesuturilor. Expunerea la lumină UV în timpul sesiunilor de bronzare epuizează în mod natural rezervele de apă, ceea ce poate duce la îmbătrânire prematură și la dezechilibre electrolitice. Cu toate acestea, studiile arată că apa potabilă îmbunătățește textura și tonusul pielii, prevenind în același timp deshidratarea.


De aceea, la SUNCLUB poți servi oricând un pahar cu apă după ce ai ieșit din cabina de bronzare :)


Obțineți bronzul ideal la SUNCLUB

Acum că știți cum să profitați la maximum de sesiunea de bronzare, este timpul să vă străluciți! SUNCLUB are tot de ce ai nevoie pentru a obține o culoare superbă.

0 comments

留言


bottom of page