top of page
  • Writer's pictureMaria

8 sfaturi pentru începătorii la solar

Dacă abia așteptați să obțineți un bronz fermecător, merită să învățați câteva elemente de bază pentru a o face în cel mai eficient mod. Cum funcționează bronzarea în solar? Care produs de bronzare este cel mai bun? Cum se folosește loțiunea de bronzare pentru solar? Continuați să citiți pentru a afla răspunsurile și multe altele!


Bronzare pentru începători - ghid pas cu pas


1. Cum să începi să te bronzezi?

Cel mai important lucru este să pregătiți pielea înainte de fiecare sesiune de bronzare. Nu uitați să exfoliați întregul corpul cu o zi înainte. Datorită acestui lucru, vei scăpa de pielea moartă și vei face bronzul să dureze mult mai mult.


De asemenea, nu uitați să îndepărtați orice machiaj al feței. Lăsarea machiajului pe față nu vă va oferi doar un bronz neuniform (mai ales când fondul de ten conține SPF), dar poate duce și la decolorare.


2. Cum se utilizează solarul?

Alege solarul perfect. Este recomandat să utilizați un solar vertical în care stați în picioare. Astfel poți fi sigur că bronzul va fi uniform. Dacă nu știți sigur cum funcționează un solar, nu vă fie teamă să cereți ajutor personalului nostru de la solar.


3. Cât de des să vizitezi solarul?

Asigurați-vă că alegeți momentul potrivit pentru sesiunea de bronzare. Amintiți-vă că, în acest caz, mai mult nu este mai bine. Este mult mai bine să începeți cu sesiuni scurte de bronzare și să le extindeți treptat pe măsură ce mergeți. Prima ta sesiune de bronzat la solar ar trebui sa dureze intre 3 si 6 minute, iar pentru următoarea trebuie să aștepți cel puțin 48 de ore.4. Ce face loțiunea de bronzat pentru interior?

Stai departe de uleiuri sau alte produse cosmetice care nu sunt destinate bronzării în solar, deoarece pot irita pielea și pot afecta considerabil rezultatele în urma ședinței de bronz. Pentru a obține bronzul mult dorit, alegeți loțiuni profesionale de bronzare pentru solar, cum ar fi loțiuni acceleratoare, loțiuni cu bronzanți sau loțiuni cu piper special pentru solar.


5. Ce loțiune de bronzare ar trebui să folosesc?

Alegeți întotdeauna loțiunea potrivită pentru tipul dvs. de piele și efectul dorit. Pentru începători, recomandăm un accelerator de bronzare extrem de hidratant sau o loțiune de bronzare care va adânci bronzul timp de câteva ore după ședința de bronzare.


6. Când să aplici loțiunea de bronzat pentru interior?

Aplicați loțiunea de bronzare înainte de fiecare sesiune de bronzare. Întindeți uniform pe întregul corp, lăsați să se usuce și bucurați-vă de un bronz de invidiat.7. Când să faci duș după bronzarea în interior?

Asigurați-vă că faceți un duș după cel puțin 3 ore de la sesiunea de bronzare. După sesiunea de bronzarea, vă recomandăm să evitați băile fierbinți și să treceți la dușuri mai răcoritoare pentru a nu deshidrata pielea.


8. Cum să-ți faci bronzul să dureze mai mult?

Nu uitați să vă hidratați în mod regulat după solar. A avea grijă de pielea ta după bronzarea în interior este la fel de importantă ca și înainte de fiecare sesiune de bronzare. Pentru a vă asigura că efectul bronzului durează mult timp, vă recomandăm să alegeți o loțiune după bronzare, creată special pentru prelungirea și menținerea bronzului pe o perioadă cât mai lungă.


Dacă aveți îndoieli, puteți oricând să cereți sfatul personalului de la solar. Dacă nu știți cum să folosiți un solar, cât de des ar trebui să vă bronzați sau care produs de bronzare este cel mai bun, nu vă fie teamă să cereți ajutor. Începeți astăzi aventura de bronzare la solar!

0 comments

Comments


bottom of page