top of page
  • Writer's pictureMaria

Cum te ajută solarul să slăbești?

Solarul este adesea menționat atunci când vorbim despre o piele sănătoasă și bronzată, dar pe lângă aceasta mai are și alte beneficii. Experții recomandă ca în lunile de vară să vă expuneți la soare în jur de 10 minute în fiecare zi pentru a vă asigura că obțineți doza necesară de vitamina D. Am auzit cu toții despre beneficiile vitaminei D pentru sănătate și am văzut cum expunerea la razele UV lasă în urmă o strălucire profundă și un bronz fermecător. Dar te poate oare ajuta și să slăbești?


Răspunsul scurt este da!Energie

Expunerea la razele UV poate crește nivelul de energie, mai ales în timpul iernii. S-a dovedit că rata depresiei crește vertiginos în lunile de toamnă și iarnă, în special în zonele cu o lipsă regulată de soare. Prin urmare, vizitele regulate la solar și expunerea pielii la razele UV pentru perioade scurte de timp vă poate modifica nivelul de oxid nitric, care va dilata vasele de sânge și va scădea tensiunea arterială. Doar 10 minute de expunere la razele UV vor crește drastic producția de serotonină și endorfine din creier, ajutând la combaterea depresiei și la creșterea nivelului de energie. Spune-ți adio mâncatului stresat și salută mai multă energie pentru a fi activ! Dar cum ajută acestea la pierderea în greutate?Mâncare sănătoasă

Vrei un bronz de invidiat, natural și să scapi de câteva kilograme în același timp? Atunci știai că anumite alimente te vor ajuta să te bronzezi mai repede și, de asemenea, se întâmplă să fie extrem de sănătoase și bune pentru tine! Alimente precum morcovii, cartofii dulci și dovleceii conțin niveluri ridicate de beta-caroten, care este un pigment puternic de culoare roșu-portocaliu. Organismul va transforma acest lucru în vitamina A, care este crucială pentru o piele sănătoasă și pentru a obține strălucirea de vară! Consumul acestor tipuri de alimente înainte de ședința la solar vă va ajuta să obțineți mai repede culoarea dorită și, în același timp, să pierdeți din greutate!Exercițiu

Exercițiile fizice înainte de solar vă pot oferi un bronz mai profund și de durată. Transpirația permite deschiderea porilor, ceea ce face pielea mai receptivă la loțiunile de bronzare care funcționează cu uleiurile naturale ale pielii. Acesta va crește fluxul sangvin și nivelul de oxigen la nivelul pielii, ceea ce va face ca organismul dumneavoastră să accepte mai mult razele UV. Transpirația va scăpa și de toxine, lăsându-vă cu un ten neted și strălucitor. Exercițiile fizice de cel puțin 10 minute te vor ajuta să te bronzezi mai repede și să te tonifiezi în același timp!


Urmarea acestor sfaturi și trucuri vă va permite să obțineți un bronz profund și închis și să vă pregătiți de plaja dintr-o dată! Te așteptăm la SUNCLUB :)

0 comments
bottom of page