top of page
  • Writer's pictureMaria

Prima dată la solar? Află tot ce trebuie să știi!

Updated: Jul 6, 2022

În primul rând doresc să te felicit că ai luat decizia de a veni la solar. Cu toții dorim să avem o piele frumos bronzată, însă puțini dintre noi conștientizează că o vacanță la mare o dată pe an nu este destul. De aceea, în rândurile ce urmează am să te introduc la cum decurge o ședință de bronz la SUNCLUB.


Când vii pentru prima dată la salon, vei fi întâmpinat de colega noastră de la recepție care te va ajuta cu absolut orice. Nu uita să menționezi că ești pentru prima dată la solar :)


După câteva întrebări despre cum reacționează pielea ta la soare și determinarea tipului de piele, colega noastră îți va spune exact câte minute să stai în cabina de bronz pentru o inițiere cât mai sigură. Pe lângă asta, îți va spune și de câte ori pe săptămână să vii pentru a obține rezultatul dorit. Și nu în ultimul rând, te va ajuta să alegi o loțiune de bronz potrivită tenului tău. Află mai mult despre beneficiile loțiunilor de bronz aici.


Cineva care are pielea foarte albă și se înroșește ușor la soare va sta pentru prima dată de exemplu 2 - 4 minute în cabina de bronz, pe când altcineva cu o piele ușor bronzată va petrece 3 - 5 minute în solar pentru prima dată.0 comments

Comments


bottom of page