top of page
  • Writer's pictureMaria

Cât de des trebuie să vizităm solarul?

Updated: Oct 4, 2022


Știm deja că o vacanță la mare o data sau de două ori pe an nu este suficient pentru a avea un bronz bine definit pe întreg parcursul anului. De aceea, pentru cei dintre noi care doresc să aibă un ten frumos bronzat tot anul împrejur există solarele.


Însă în special pentru cei ce nu au fost niciodată la solar, poate fi destul de confuz procesul de bronz la un salon de bronzare. De aceea, aici vom explica la ce să te aștepți.


Înainte de a începe să explicăm cum arată vizitele la solar, trebuie să menționăm faptul că procesul de bronzare este unul ghidat de producerea de melanină (pigmentul care dă culoare pielii), și acest proces este unul care nu se întâmplă peste noapte. Un bronz de invidiat necesită timp și consistență.Procesul de bronzare la solar îl putem diviza în trei: 1) inițierea, 2) obținerea și 3) menținerea bronzului.


Inițierea

Pentru cei ce pășesc prima data pragul salonului nostru, vom aborda un program de inițiere și obținere al bronzului. Dacă aveți o piele destul de albă, șansele sunt că colega noastră de la recepție vă va recomanda să începeți prima ședință cu 2-4 minute (mereu este recomandat să alegem limita de jos pentru a evita orice risc de arsuri).


Când începeți pentru prima data ședințele la solar, este recomandat să veniți primele 3 zile la rând pentru un stimul în forță al melanocitelor care produc melanina, care la rândul său ne oferă o nuanță mai întunecată a pielii. În aceste 3 zile timpul petrecut în cabina de bronz nu va depăși 2-4 minute, însă pot fi și excepții la recomandarea colegilor calificați de la recepție.Obținerea

După cele 3 zile la rând, veți face pauză 1-2 zile după care puteți începe obținerea propriu-zisă a bronzului. Pentru a obține o culoare a pielii dorită recomandăm să ne vizitați de 3-4 ori pe săptămână. Astfel, cu fiecare vizită sau cu fiecare a doua vizită veți mări treptat timpul petrecut în solar. Asta se întâmplă iarăși doar sub supravegherea colegilor de la recepție pentru care siguranța dumneavoastră este o prioritate.


Câte săptămâni este necesar pentru a obține un bronz frumos? - Răspunsul la această întrebare depinde în totalitate de intensitatea bronzului pe care doriți să o obțineți, dar și de caracteristicile pielii care se bronzează mai ușor sau mai greu. Majoritatea clienților sunt în faza de obținere între 3-6 săptămâni, timp în care ajung la culoarea mult dorită.Menținerea

După ce ați obținut bronzul perfect pentru dumneavoastră, este timpul să-l mențineți. Dar de ce nu vă puteți opri aici dacă deja aveți pielea bronzată? - Deoarece, cu regenerarea completă a celulelor din stratul superior al pielii (epiderma) la fiecare 30 de zile, pielea își pierde din melanocitele ce s-au format ca urmare a expunerii la razele UV.


De aceea, pentru a menține un bronz de invidiat pe tot parcursul anului este necesar să vizitați solarul 1-2 pe săptămână. În cazul în care nu ați reușit să ajungeți o săptămână sau două la solar, va fi necesar mai mult de 1-2 ședințe pe săptămână în următoarea perioada pentru a nu pierde bronzul la care ați lucrat atât de mult.


Vrei să accelerezi procesul de bronz? - Atunci îți recomandăm cu încredere să folosești loțiunile noastre de bronzare care îți vor face pielea mai gingașă, mai sănătoasă și nu numai. Vezi mai multe motive de ce să folosești loțiuni de bronzare aici.


0 comments

Comments


bottom of page