top of page
  • Writer's pictureMaria

Loțiunile după bronz. Sunt eficiente?

Dacă vizitezi solarul regulat, cel mai probabil folosești și loțiuni de bronzare (dacă nu, atunci probabil încă nu știi despre beneficiile acestora). Loțiunile de bronz ne ajută în mare parte să accelerăm procesul de melanogeneză prin care pielea noastră capătă o nuanță mai închisă la culoare.


Dar ce se întâmplă atunci când ai obținut deja bronzul pe care îl dorești? Dacă încetezi să te mai expui la razele UV din solar, șansele sunt că bronzul va dispărea cu timpul. Dar în același timp nu dorești să vii de 3 ori pe săptămână la solar, pentru că îți ia din timpul prețios.



Cel mai bun sfat pe care îl dăm tuturor celor care doresc să își mențină bronzul tot anul cu o singură vizită la solar pe săptămână (poate două, depinde de situație) este să folosească o loțiune special concepută pentru a menține bronzul o perioadă cât mai îndelungată. Aceste loțiuni stau sub denumirea de Tan Extender și sunt de obicei loțiunile pe care producătorii le umplu cu toți nutrienți și vitaminele necesare pentru o piele sănătoasă, de multe ori în cantități mai mari decât cele mai scumpe loțiuni de îngrijire.


Aceste loțiuni specializate sunt concepute pentru a prelungi durata de viață a bronzului. Sunt făcute pentru a vă asigura pielea cu nutrienții și vitaminele pe care le puteți pierde în timpul bronzării, așa că sunt cele mai bune loțiuni pe care să le folosiți după ședințele de bronz sau ori de câte ori aveți nevoie de un plus de hidratare.



0 comments
bottom of page